Sobre Sento Sentències

Sento Sentències

Sento Sentències és una iniciativa d'un grup d'amics valencians l'objectiu de la qual és, a través de seu personatge Sento, recordar frases, dites, expressions populars, refranys o situacions típiques valencianes.


En Sento Sentències dissenyem camisetes. Aquestes camisetes contenen expressions i dites valencianes  populars, aquelles que hem escoltat milers de vegades: als nostres iaios, als nostres pares i, inclús nosaltres, alguna vegada les hem utilitzat. I en eixe mateix moment, a qui no li ha arrancant-nos algun somriure quan les ha recordat?

Les camisetes dissanyades per Sento Sentències són més que camisetes. Les expressions, en boca del nostre protagonista Sento, formen part de la nostra vida, dels nostres costums, del quefer qüotidià. Són dites, refranys, "xascarrillos",etc. que ens traslladen a situacions de la nostra infantesa; expressions que et trauen alguna que altra llagrimeta i que rememoren el "ja m'ho deia ma mare, ja!".

En Sento Sentències hem volgut recopilar part d'elles i oferir-te-les per a que tingues un record d'aquella expressió que més t'agrada o amb la que més t'identifiques. O perquè no? També pots aprofitar i fer un regal a algun familiar o amic amb la seua expressió favorita o la "sentència" que més pronuncia.

Segur que t'agraden tots els dissenys que ha preparat per a tú el tio Sento.

Gràcies per interessar-te pels nostres productes.

Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Confirmar

Categories